Genomineerd voor de “Onderneming van het Jaar Verkiezing” in de categorie MKB groot!

Genomineerd voor de “Onderneming van het Jaar Verkiezing” in de categorie MKB groot!

Apetrots zijn wij!

Dat we mogen aankondigen genomineerd te zijn als deelnemer voor de “Onderneming van het Jaar Verkiezing” in de categorie MKB groot!

In deze verkiezing dingen wij met meerdere ondernemingen binnen Gemeente Aalsmeer mee naar de titel ‘meest inspirerende onderneming van Aalsmeer”.  Deze nominatie geeft erkenning aan Bakkerij Vooges als vooraanstaand bedrijf met een echte ondernemersgeest binnen Gemeente Aalsmeer, een titel die gemaakt wordt door alle collega’s binnen ons mooie bedrijf en die we met grote trots zouden dragen.

Na de nominatie volgen de voorrondes in de vorm van een pitch op 20 september aanstaande bij Waterdrinker Flower Expo Aalsmeer. Met deze pitch willen wij de jury dusdanig imponeren dat we een plekje in de finale op 17 november 2023 kunnen bemachtigen. Duimt u mee?

Publieksprijs

Draagt u Bakkerij Vooges ook een warm hart toe en wilt u op ons stemmen voor de publieksprijs, of bent u vooral nieuwsgierig naar de pitch? Dan nodigen we u van harte uit om te komen kijken! Aanmelden voor de voorrondes kan hier