oud en nieuw

de lekkerste oliebollen en appelflappen

Smakelijk het oude jaar uit

Met oliebollen, appelflappen en … ga je super het oude jaar uit en het nieuwe jaar in.

Met de lekkerste oliebollen en appelflappen

Oliebollen, zelfgemaakte appelbeignets en appelflappen mogen niet ontbreken op de laatste dagen van het jaar. En dus zorgen wij ervoor dat u de lekkerste kunt serveren. Die oliebollen met krenten en rozijnen of juist zonder, appelbollen, appelflappen en appelbeignets haalt u natuurlijk bij bakkerij Vooges.

In de winkels en om te bezorgen bij bedrijven

Tijdens die laatste dagen van het jaar is het in onze bakkerij een drukte van belang; naast de gebruikelijke broden en banket worden er ook veel, heel veel bollen en flappen gebakken. Om te verkopen in onze winkels en te leveren naar alle bedrijven die ze besteld hebben. Elk jaar weer werken we met het bekende en prijswinnende Vooges-recept zodat u gegarandeerd de lekkerste oliebollen en appelflappen of appelbeignets kunt eten en uitdelen.

Oliebollen en appelflappen op de laatste werkdag van het jaar

Wordt er bij u ook nog op de laatste werkdag van het jaar gewerkt? Dan hebben uw medewerkers zeker een smakelijke oliebol of appelflap verdiend! Of natuurlijk een van onze hartige specialiteiten zoals kaas- en saucijzenbroodjes. Bestel ze bij ons en wij leveren ze op de gewenste dag krakendvers en vaak nog warm af.

Bestel het online

Wilt u voor uw vrienden en familie op Oudejaarsdag echt lekkere oliebollen en appelflappen serveren zonder daarvoor heel vroeg op te moeten of heel lang in de rij te staan? Bestel ze dan op tijd bij ons. Als u aangeeft wanneer en hoe laat u ze in een van onze winkels ophaalt, dan zorgen wij dat ze klaarstaan. Supervers natuurlijk, want we bakken ze vlak voordat u ze komt halen.

Vraag ons om een offerte

Zijn ze bij u op de laatste werkdag van het jaar nog aan het werk? Bestel dan een hartige of zoete traktatie voor uw medewerkers zoals saucijzen- en kaasbroodjes of de lekkerste oliebollen en appelflappen. Bel 0297 32 49 52 voor een offerte aan!