Ambachtelijk Brood & Banket

Kwaliteit dus, ook in zeer grote aantallen

Wie denkt dat ambachtelijk brood en banket alleen nog maar voor selecte gezelschappen beschikbaar is, heeft het mis. Bij bakkerij Vooges in Aalsmeer maken we dagelijks zeer grote aantallen brood en banket. Voor onze particuliere en zakelijke klanten die stuk voor stuk kwaliteit en vakwerk wensen. En dat krijgen ze bij ons, met smakelijk brood en krakend vers banket.

Bekende grondstoffen

Authentieke recepten, uitstekende grondstoffen waarvan we de herkomst kennen en weten waar het gemalen is en een bakker die het deeg nog handmatig controleert. Met oog voor detail en vooral voor kwaliteit bakken wij zo al jarenlang het brood en banket van een constant hoog niveau.

4 winkels en vele zakelijke klanten

Voor dag en dauw staan onze bakkers klaar in de bakkerij om alle broden, bolletjes en het banket te maken. In grote aantallen omdat we er dagelijks onze 4 winkels mee bevoorraden en ruim 100 zakelijke klanten. Dat is heel veel, maar het is stuk voor stuk ambachtelijk bereid.

Ook voor bedrijven bakt bakkerij Vooges het lekkerste brood en banket
Ons brood gebakken volgens authemntiek recept

Desembrood, een beleving in eigen bakkerij

Vers desembrood wordt bijna dagelijks gebakken in onze bakkerij in de Zijdstraat. Met de eigen desemcultuur gekweekt van exclusief geselecteerde granen zoals spelt uit de Haarlemmermeer en gemalen meel van Korenmolen de Leeuw uit Aalsmeer. Op het kneden na wordt dit brood geheel met de hand gemaakt en tenslotte gebakken in een steenoven. Zo krijgt dit brood die speciale smaak. Wie op zaterdag in de winkel komt, kan dit hele proces zien, ruiken en uiteindelijk zelf proeven!

Het lekkerste banket uit Aalsmeer

Ook het lekkerste banket uit Aalsmeer wordt elke dag weer door onze banketbakkers gemaakt. Vakmensen die met aandacht de koekjes, gebakjes, taarten en onze eigen specialiteiten maken. Zoals de gevulde koeken met dat dunne, knapperige randje of het Bosvruchtentaartje met die marsepeinen bovenlaag. En natuurlijk de Aalsmeerse meisjes; een uniek gebakje volgens het originele Vooges recept! Heerlijk banket verkrijgbaar in onze winkels of bezorgd bij u op de zaak. En tijdens de verschillende feestdagen is er volop keus uit het seizoensgebonden banket.

Stichting Brood voor Leven

“Brood bakken onze passie, Brood delen onze opdracht.” Zo simpel kan het zijn. Dagelijks maken en verkopen we met een team van 60 mensen het lekkerste brood en banket van uitstekende kwaliteit. Maar er blijft altijd wel over. Via onze stichting ‘Brood voor Leven’ gaat dat een paar keer per week naar de Voedselbank. Zodat zoveel meer mensen van goed en smakelijk brood kunnen genieten.

Stichtng Brood voor Leven