sinterklaas

SINTERKLAASPAKKETTEN

Bronzen pakket

– Speculaas brok
– Mini chocolade tablet
– Amandelstaaf 125 gram
– Kruidnootjes 200 gram

Zilveren pakket

– Speculaas brokken
– Gevuld speculaas
– Mini chocolade tablet
– Roomboter Amandelstaaf 250 gram
– Strooigoed 250 gram

Gouden pakket

– Speculaaspop klein
– Roomboter amandelstaaf
– Anijsmoppen
– Gevuld speculaas
– Chocolade pepernoten 180 gram

Onze folder samen met een heerlijk brok speculaas van ons persoonlijk ontvangen? Dat kan! Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken wanneer wij bij u langs kunnen komen om uw wensen te bespreken.

een heerlijk avondje lekker genieten of overdag op dezaak

Sinterklaas is er weer

Voor de heerlijkste tijd van het jaar kiest u het lekkerste banket bij Vooges; van huisgemaakte chocoladeletters tot roomboter amandelstaven, kruidig speculaas, anijsmoppen en veel meer.

Echt genieten van het heerlijk avondje

De lekkerste tijd van het jaar begint zodra Sinterklaas in aantocht is. Met lekkere huisgemaakte chocoladeletters, echte roomboter amandelstaven, kruidige speculaasjes of grote speculaaspoppen en de lekkerste anijsmoppen. En natuurlijk gevulde speculaas, Sinterklaas-gebak en nog veel meer lekkers. Om zo snel mogelijk van te genieten, want waarom zouden we wachten tot dat heerlijke avondje?

Lekkerste banket

De eerste zaterdag na Sint-Maarten arriveert de Goedheiligman in ons land. Maar ruim voor die tijd zijn wij al druk bezig met alle voorbereidingen in onze bakkerij. Zodat we voor iedereen het lekkerste verse banket hebben.

Sinterklaas-banket in de winkels

In onze winkels is het Sinterklaas-banket al vanaf begin november te verkrijgen. We willen u immers wel de tijd geven om overal van te proeven! Kom dus snel langs en kies uit al dat lekkers, of neem gewoon van alles wat. Dan hoeft u helemaal niet te kiezen!

Lekkers van Sinterklaas, ook bij u op de zaak

Al deze lekkernijen doen het elk jaar ook weer goed op de vele bedrijven waar Sinterklaas verschijnt. Met chocolade- en roomboter amandelletters, pepernoten, kruidnoten en speculaasjes wordt het overal een feest zoals het hoort bij de Goedheiligman. En wilt in u de receptie of het bedrijfsrestaurant ook wat neerzetten of een leuke attentie rond 5 december versturen? Dan helpen wij u daar graag bij. Bestel deze lekkernijen gewoon via ons online bestelformulier of vraag ons om een offerte. En kunt geen keuze maken uit het heerlijke aanbod? Probeer dan eens de Sinterklaas-proeverij; een selectie van traditionele en bijzondere zoetigheden voor uzelf, uw collega’s en zakelijke relaties.

Bakkerij Vooges Roomboter Amandelletter 750 gram - Een lekkere Sint-attentie voor …