pasen

Paasontbijt of Paasbrunch met bakkerij Vooges

Heerlijk op tafel

Voor een feestelijke maaltijd met Pasen kiest u natuurlijk voor het lekkers van bakkerij Vooges; handgemaakte paasbroden, luxe broodjes, duivekaters, broodhaantjes, vruchtenbolletjes of chocolade eitjes en paashazen.

Met smaak en sfeer aan tafel

Bij Pasen hoort een mooie, sfeervolle paastafel. En die regelt u met bakkerij Vooges. Wij hebben voor u de lekkerste handgemaakte paasstollen en natuurlijk de heerlijkste luxe broodjes. Voor een smakelijk ontbijt of een fijne paasbrunch.

Het lekkerste brood voor Pasen

Een gezellig gedekte tafel voor een heerlijke maaltijd met Pasen, daarbij hoort natuurlijk het lekkerste brood. En dat maken wij in onze eigen bakkerij. Handgemaakt en volgens de vertrouwde Vooges-recepten. Zoals de paasbroden of paasstollen, de zoet-zachte duivekater, broodhaantjes, mini-broodjes of vruchtenbolletjes. Vers bereid om te kopen in een van onze winkels of online te bestellen voor bij u op de zaak.

Gebak en chocolade met Pasen, voor de zaak of als relatiegeschenk

Elke Pasen eten we massaal chocolade-eitjes; klein, massief, groot, gevuld of luxe opgemaakt. Wat voor chocolade u ook wenst, wij kunnen het maken. Net zo goed als natuurlijk de bekende chocolade paashazen of mooi gebak zoals een bosvruchtentaartje voor Pasen of een stammetje. Wilt u dit bestellen voor op de zaak of als relatiegeschenk met uw bedrijfslogo op chocolade of icing? U hoeft het ons maar te laten weten en het wordt geregeld.

Wij hebben de lekkerste relatiegeschenken

Waarom wachten tot kerst voordat u uw medewerkers of zakenrelaties uw waardering toont?
Een heerlijk paasbrood of luxe chocolade paasei met uw logo valt zeker ook in de smaak. Zullen we een offerte voor u maken?