Een overheerlijke, grote en rijk gevulde kerststol die geflambeerd een unieke smaak krijgt. Dat is de Weihnachtsstol Subliem van Bakkerij Vooges.
Dit limited edition kerstbrood wordt ambachtelijk gebakken in onze eigen bakkerij. Een uniek en warm kerstcadeau voor vrienden, zakenrelaties of gewoon voor uzelf!

Het brood voor uw kerstdagen

In december maken we tijd om met elkaar te genieten van de tijd samen en van lekker eten. Dat begint al ’s ochtends aan de ontbijttafel. Of u nu ook graag al tijdens het ontbijt een snee van een kerstbrood neemt, het liever bij de koffie serveert of het bewaart voor een uitgebreide brunch, een plakje kerststol is altijd lekker. Maar nog lekkerder is het als het van een kerststol is die extra rijk gevuld is met een eerlijke, heerlijke vulling van pure en kwalitatieve producten. Zo’n kerststol is de Weihnachtsstol Subliem; het brood voor uw kerstdagen met heel veel extra’s.

Rijk gevulde en ambachtelijk gemaakte kerststol

Die Weihnachtsstol Subliem is een bijzondere kerststol. Ten eerste omdat het een echt groot kerstbrood is van maar liefst 1.500 gram die nog ambachtelijk gemaakt wordt met een rijker deeg waar meer boter in zit. Het kerstbrood is bovendien zwaar gevuld met noten en zuidvruchten geweekt in Strohrum 80% waardoor het brood heerlijk mals blijft, het bevat Oostenrijkse bijenhoning en er zijn Amarena-kersen aan toegevoegd voor de luxe smaak. Natuurlijk bevat dit kerstbrood ook 100% amandelspijs. Maar wat deze kerststol echt uniek maakt, is dat het geflambeerd kan worden bij het opdienen. Met een flesje Strohrum dat over de stol wordt uitgegoten en aangestoken. De meeste alcohol verdampt daardoor maar wat blijft is die heerlijke, zachte smaak.

Inclusief Strohrum, verse Bourbon vanilleroomboter en meer

Om de kerststol te flamberen wordt de Weinachtsstol Subliem kant-en-klaar geleverd met een flesje Strohrum 80%, lucifers, een duidelijke beschrijving en natuurlijk twee heerlijke kuipjes verse Bourbon vanilleroomboter. Wie niet zeker weet of het flamberen wel goed zal gaan, kan ook de instructievideo bekijken. Wedden dat u daarna niet meer kunt wachten om ook uw Weihnachtsstol Subliem aan te steken en op te eten?

Kerststol flamberen, zo doet u dat

Om optimaal te genieten van de Weinachtsstol Subliem flambeert u het vlak voor het aansnijden.
Dat flamberen van de kerststol gaat als volgt:

– Laat het kuipje verse Bourbon vanilleroomboter op kamertemperatuur komen door deze enkele uren voor gebruik al uit de koelkast te halen. Zo wordt de boter heerlijk zacht en smeerbaar.
– Plaats de Weihnachtsstol op een schaal op tafel. Let daarbij goed op dat het brood veilig staat en er geen brandbare voorwerpen in de buurt zijn!
– Giet de Strohrum over het brood en steek het aan.
– Laat het uitbranden zodat de heerlijke smaak in het brood kan trekken en de meeste alcohol verdampt.
– Houd wel het brood goed in de gaten; als het te donker kleurt, blaas het vuur dan uit.
– Is de Strohrum uitgebrand, snijd dan het brood in mooie plakken en besmeer het met de vanilleboter.

Bijzonder en warm relatiegeschenk of kerstpakket

Kerst is ook het moment om zakenrelaties en medewerkers wat extra aandacht te schenken. Om ze te laten weten dat u ze waardeert. Niet zo raar dus dat kerstpakketten en relatiegeschenken vlak voor de feestdagen druk uitgedeeld worden. Alleen is het regelen van een origineel kerstpakket of een bijzonder relatiegeschenk elk jaar weer een opgave. Toch hoeft dat niet zo te zijn. De Weihnachtsstol Subliem is namelijk een bijzonder kerstcadeau dat nog niet veel mensen kennen. Maar degenen die het al eerder geproefd hebben, komen er wel elk jaar voor terug! Geleverd in een luxe cadeauverpakking en geheel aangekleed met alle benodigdheden is dit een smakelijk kerstcadeau dat garant staat voor een bijzondere ervaring. Wilt u uw medewerkers of zakenrelaties dit jaar ook zo’n smakelijke kerststol cadeau doen? Dan kunt u ze nu bij ons bestellen.

Een wenskaart erbij? Dat kan!

Of u de Weihnachtsstol Subliem naar uw zakenrelaties verstuurt of als kerstgeschenk laat bezorgen, een persoonlijk wenskaartje erbij is natuurlijk wel zo attent! En dat kan als u de kerststol online bij ons besteld. U hoeft hiervoor op het bestelformulier alleen maar aan te geven dat de kerststol met een wenskaart bezorgd moet worden. De tekst die u op dat kaartje wenst te vermelden, vult u vervolgens in op een apart invulveld op het bestelformulier. En zodra de bestelling betaald is, wordt de Weihnachtsstol op het gewenste moment klaargezet mét uw wens op het kaartje en namens u bezorgd bij uw relaties.

Betaalopties

De Weihnachtsstol Subliem is niet het enige wat u via onze bakkerij online kunt bestellen, maar het is wel het enige product dat we per post kunnen versturen! U kunt bij de bestelling kiezen uit een aantal betaalopties:

  • Direct online betalen via iDeal waarna u het laat bezorgen of zelf komt afhalen in een van onze winkels
  • Betalen in de winkel als u de kerststol ook komt afhalen in de winkel
  • Een factuur laten versturen waarna de kerststol na ontvangst van de betaling bezorgd zal worden

Bestel nu uw Limited Edition Weihnachtsstol Subliem bij Bakkerij Vooges, Aalsmeer

Net als al het brood en banket wordt ook de Weihnachtsstol Subliem in de weken voor Kerstmis dagelijks vers in onze bakkerij gebakken, maar wel in een beperkte oplage. Wilt u zeker zijn van een Limited Edition Weihnachtsstol Subliem voor uzelf of uw relaties? Bestel de Weihnachtsstol Subliem dan nu direct online. U kunt uw bestelling altijd in een van onze winkels naar keuze ophalen of laten bezorgen.