kerst

KERSTPAKKETTEN

Bakkerij Vooges - Kerst Kerstpakketen - Brons

Bronzen pakket

– Roomboter stol met amandelspijs 500 gram
– Kerstchocolade 100 gram

Bakkerij Vooges - Kerst Kerstpakketen - Zilveren

Zilveren pakket

– Roomboter stol met amandelspijs 500 gram
– Roomboter kerstkransjes
– Merengue schuimkransjes
– Kerstchocolade 150 gram

Bakkerij Vooges - Kerst Kerstpakketen - Gouden

Gouden pakket

– Roomboter stol met amandelspijs 1000 gram
– Roomboter kerstkransjes
– Merengue schuimkransjes
– Kersttulband 500 gram
– Kerstchocolade 150 gram

Bakkerij Vooges - Kerst Kerstpakketen - Platinum

Platinum pakket

– Weihnachtsstol
– Roomboter kerstkransjes
– Merengue schuimkransjes
– Kersttulband 500 gram
– Kerstchocolade 250 gram
– Roomboter amandelstaaf 250 gram
– Kuipje vanille-roomboter

Onze folder samen met een heerlijk stuk speculaas van ons persoonlijk ontvangen? Dat kan! Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken wanneer wij bij u langs kunnen komen om uw wensen te bespreken.

 

 

Genieten met kerst van lekker eten in goed gezelschap

Kerst, de lekkerste tijd van het jaar

Lekker genieten aan tafel, bij de koffie of op de zaak. Voor het lekkerste van kerst gaat u naar bakkerij Vooges; met huisgemaakt banket zoals handgemaakte kerstbroden, fijne chocolade en de lekkerste kerstkransjes.

Heerlijk genieten met de kerst

De decembermaand staat bol van lekker eten, en dat begint al bij het ontbijt. Met de lekkerste handgemaakte kerstbroden en luxe broodjes wordt elke ontbijttafel of kerstbrunch een mooie start van de dag.

Alles voor de kerstdagen bij bakkerij Vooges

Is 5 december gepasseerd, dan vindt u bij ons in de winkels alles voor de gezelligste tijd van het jaar; de kerstdagen. Met rijk gevulde kerstkransen, prachtige taarten en stammetjes voor de kerstdagen en natuurlijk kerstkransen, schuimkransjes, tulband, gebak, broodjes en de bekende kerstbroden. Stuk voor stuk met aandacht gemaakt in onze bakkerij en volgens de authentieke Vooges-recepten.

Bakkerij Vooges - Weihnachtsstol

Limited Edition Weihnachtsstol Subliem

Elk jaar komen uit onze ovens ook de heerlijkste, versgebakken kerststollen. In 500 of 1.000 gram, met en zonder spijs en de Weihnachtstol, luxe verpakt met kuipje vanilleroomboter en rijk gevuld met onder andere noten, gember en in rum gewelde zuidvruchten. En natuurlijk het pronkstuk van onze bakkerij: de unieke Weihnachtstol Subliem, elk jaar weer in een limited edition. Een prachtig kerstbrood van 1.500 gram met zuiver amandelspijs, Oostenrijkse bijenhoning, boordevol noten en in strohrum gewelde vruchten. Deze kerststol wordt in een luxe kadoverpakking geleverd met twee bakjes roomboter én een apart flesje rum zodat het bij opdienen geflambeerd kan worden voor een unieke ervaring en smaak!

Ook voor smakelijke relatiegeschenken

In die laatste weken van het jaar staan we vaak stil bij de geboekte resultaten. Niet zo raar dat we die periode dus gebruiken om onze relaties en medewerkers te laten weten dat we hun vertrouwen en samenwerking waarderen. Bij Vooges helpen we u graag om uw waardering te tonen. Met de handgemaakte kerstbroden die we natuurlijk voorzien van een kuipje echte vanilleroomboter. Of een van onze andere heerlijkheden. Vraag ons om een offerte als u smakelijke kerstgeschenken wilt uitdelen. En wilt u in uw eigen bedrijf ook lekkere chocoladekransjes of kerstkoekjes in het bedrijfsrestaurant of bij de balie neerzetten? Dan bestelt u dat gewoon bij ons online.

Bakkerij Vooges - Kerstbrood met amandelspijs