Voor bedrijven

Dagelijks brood en banket, warm bezorgd

Authentieke recepten, uitstekende grondstoffen waarvan we de herkomst kennen en weten waar het gemalen is en een bakker die het deeg nog handmatig controleert. Met oog voor detail en vooral voor kwaliteit bakken wij zo al jarenlang het brood en banket van een constant hoog niveau.

Brood en banket voor meer dan 100 bedrijven, elke dag weer

Vanuit onze bakkerij in Aalsmeer bakken we dagelijks voor meer dan 100 bedrijven het brood en banket. Voor het ontbijt, de lunch, wat lekkers bij de koffie, een bijzondere traktatie of een smakelijk borrelhapje, alles maken we hier met echte vakmensen. Een ervaren team van bakkers, deegmakers en ovenisten zorgt er steeds weer voor dat heel vroeg in de ochtend vers brood van hoge kwaliteit klaar staat om bezorgd te worden.

Van groot tot klein, foutloos bezorgd

Van lokale horeca tot beursgenoteerde multinationals en van de slager op de hoek tot cateraars en bedrijfsrestaurants. Eigenlijk is geen bestelling ons te groot maar zeker ook niet te klein. U bestelt gemakkelijk online en wij bezorgen u foutloos het lekkerste brood en banket. Kwaliteit in brood en service dus voor bedrijven van elk formaat. Dat lukt steeds weer dankzij onze bakkerij met enorme capaciteit en de vakmensen die elk nog met liefde voor het vak brood bakken en uitleveren.

Warm bezorgd

Net uit de oven, warm bij de klant. Dat kan doordat onze bussen binnen staan en dus ook binnen bevoorraad worden. Of het nu vriest of regent, onze warme broden, klein brood en knapperig banket gaan zo uit de oven, in de verpakking en direct de warme bestelbus in. Verser dan dat kunt u het niet krijgen, of u moet bij ons in de bakkerij komen ontbijten!

Brood of banket bestellen voor uw bedrijf

Plaatst u voor uw bedrijf voor 4 uur ’s middags uw bestelling, dan bezorgen wij het de volgende dag in de ochtend. Zowel voor standaard leveringen die we dagelijks uitvoeren als voor bijzondere gelegenheden zoals evenementen. En wilt u naast de gebruikelijke levering van witte en bruine broodjes, desembrood en/of bolletjes ook eens een taart, wat koekjes of ander banket? Dan hoeft u dat de dag ervoor maar te bestellen en we bezorgen het gewoon mee.

Topbakkers

logo-TopBakkers Al bijna 20 jaar bakken we ook dagelijks voor Top Bakkers. Met 65 ambachtelijke bakkers verenigd in een landelijk netwerk bedienen we zo de zakelijke klanten door het hele land. En vanuit Aalsmeer leveren wij de bedrijven en cateraars die via Top Bakkers bestellen in onze regio.

Samenwerking?

Denkt u dat wij met elkaar een mooie samenwerking kunnen aangaan?
Bel dan 0297-324952   of mail ons info@bakkerijvooges.nl