Open huis 4 November!

Open huis 4 November!

Wij houden een open huis! Wij geven jullie graag een kijkje achter de schermen van Bakkerij Vooges. Op onze open dag laten wij graag zien hoe wij werken. Daarnaast leggen we uit waarom wij zo trots zijn op onze broodjes, gebakjes, chocola en al onze andere lekkernijen. Er is op deze dag van alles te doen en te proeven. We zien je graag op 4 november!

Taartjes maken en nog veel meer…

We gaan op deze dag niet alleen laten zien waar wij goed in zijn. We gaan het jullie ook zelf laten doen en proeven. Voor de kinderen hebben we verschillende workshops waardoor ze op een leuke en speelse manier leren wat het vak van (banket)bakker betekent. Wat dacht je van taartjes maken, speculaas maken, zelf broodjes maken en nog veel meer. Voor het maken van de taartjes moet je je wel eerst inschrijven in één van onze winkels. Hier zie je waar onze winkels gevestigd zijn. De workshop taarten maken kost €3,00, dit dekt voor ons een deel van de kosten van het taartje.

Speurend door de bakkerij

Naast het proeven en maken van allerlei lekkernijen hebben we ook een echte speurtocht! Deze speurtocht neemt je mee door alle hoeken van de bakkerij. Zoals een blik in het hele hoge magazijn en wellicht zelfs een ijskoude expeditie in de vriezer. Veel meer gaan we niet verklappen, maar kan je zien op 4 november bij ons open huis.